Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Snelle toegang Internet met ADSL-technologie Belgacom Turbo

Datum nieuwsfeit: 28-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
28 septembrer 1999 Nieuwe ADSL oplossingen voor Turboline en Skynet De snelle toegang tot het Internet : Belgacom Turbo Line(TM)

Vandaag lanceert Skynet Net Runner Go, Net Runner Plus en Net Runner Pro, drie Fast Internet* - oplossingen, gebaseerd op de ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) - technologie.


De snelle toegang tot het Internet : Belgacom Turbo Line(TM)

Op 1 oktober verruimt Belgacom haar aanbod voor snelle toegang tot het Internet op basis van de ADSL-technologie (Asymmetric Digital Subscriber Line), met als naam Turbo Line(TM). Het aanbod bestaat uit 4 pakketten die tegemoetkomen aan de behoeften van de residentiële en professionele klanten. Behalve de installatiekosten is er alleen een maandabonnement te betalen, zodat de surfers geen bijkomende gesprekskosten hebben.

Met Turbo Line(TM) was Belgacom de eerste telecomoperator in Europa met een commercieel aanbod gebaseerd op de ADSL-technologie. Met ADSL krijgen surfers een zeer snelle toegang tot het Internet, terwijl ze hun lijn tezelfdertijd kunnen gebruiken voor klassieke telecommunicatie (fax en telefoon).

Turbo Line(TM) biedt als enige broadband access dienst de volgende voordelen: * De klant kan met de Turbo Line(TM) gebruik maken van de diensten van de Internetprovider die hij verkiest, voor zover die is aangesloten op het ADSL-platform. Vandaag zijn dit de volgende providers: Belgacom Skynet, Belnet, EasyNet, Euronet/Wanadoo, Infonie en Win. * Het ADSL-platform maakt niet alleen een snelle toegang tot het Internet mogelijk, maar ook andere toepassingen zoals telewerken, leren op afstand, videoconferentie, interactieve spelletjes, enz... * De snelheid van Turbo Line(TM) wordt niet beïnvloed door het aantal gebruikers die op een bepaald moment gebruik maken van het lokale access network. * Dankzij Turbo Line(TM) heeft elke gebruiker een privé-verbinding, hetgeen de beveiliging van de datatransmissie en de vertrouwelijkheid waarborgt.

Voortaan zijn er 4 pakketten (voorheen 2), waarvan aanbod en prijs zijn afgestemd op de verschillende marktsegmenten. Zij hebben met elkaar gemeen dat er geen communicatiekosten worden aangerekend, daar het abonnementsgeld onbeperkte toegang omvat. Bij elk van deze pakketten hoort een eigen klantendienst met een aangepaste service: * Turbo Line(TM) Go is bedoeld voor surfers die een snelle en permanente toegang tot het Internet wensen, en zelf kunnen zorgen voor de installatie op hun computer. Zij kopen de installatiekit (ADSL-modem, handleiding en andere toebehoren) en betalen een maandelijks abonnementsgeld. * Turbo Line(TM) Plus is bestemd voor Internetgebruikers die de modem liever niet aankopen en wensen dat Belgacom zorgt voor de configuratie. Hun maandelijks abonnementsgeld omvat de huur van de modem. * Turbo Line(TM) Pro is vooral bedoeld voor KMO die meerdere werkposten willen aansluiten op hun ADSL-lijn en zo elke gebruiker een snelle en permanente toegang verschaffen tot het Internet. Het maandabonnement omvat de huur van de ADSL-router (die zorgt voor de verbinding tussen het privé-netwerk van de klant en het Internet door middel van een IP-adres). * Turbo Line(TM) Premium is bestemd voor bedrijven die hun werkposten willen aansluiten op hun ADSL-lijn, waarbij elke gebruiker zeker is van een snelle en permanente toegang tot het Internet met een gewaarborgde dienstkwaliteit. Met deze formule kunnen zij ook hun server aansluiten op het Internet. Het maandabonnement omvat de huur van de ADSL-router (die zorgt voor de verbinding tussen het privé-netwerk van de klant en het Internet door middel van een IP-adres).

Residentiële klanten kunnen vanaf 1 oktober hun pakket online bestellen op de vernieuwde site ( www.turboline.be) of rechtstreeks bij een van de vermelde Internetproviders, die hen dan de installatiekit thuisbezorgen. Zij kunnen ook terecht in de Teleboetieks. Professionele klanten kunnen vanaf 1 oktober terecht bij hun gewone verkoopskanalen van Belgacom (Telebusiness en account manager). Voor bijkomende inlichtingen kan men terecht op het gratis nummer 0800/93380 (elke werkdag van 9.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 9.00 u tot 17.00 u) of een e-mail sturen naar het volgende adres: (info@turboline.be).


Vandaag lanceert Skynet Net Runner Go, Net Runner Plus en Net Runner Pro, drie Fast Internet* - oplossingen, gebaseerd op de ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) - technologie.

Deze twee nieuwe abonnementen zijn op maat gemaakt om tegemoet te kunnen komen aan de verschillende behoeften van de ADSL-gebruikers. Net Runner Go richt zich naar surfers die een snelle kwaliteitsconnectie wensen aan een bescheiden prijs, Net Runner Plus richt zich eerder naar veeleisende gebruikers die nog meer belang hechten aan een hogere snelheid, terwijl Net Runner Pro een ideale formule is voor de professionele wereld. Vanaf nu vindt iedere ADSL-klant een Net Runner formule die het best beantwoordt aan zijn behoeften.

De nieuwe Fast Internet - abonnementen van Skynet:

Net Runner Go: * een maximumsnelheid van 300 Kb (kilobits) per seconde, afhankelijk van het internetverkeer en andere technische factoren. * 1 elektronische brievenbus, die vijf personaliseerbare e-mailadressen kan bevatten. * 50 MB schijfruimte voor uw persoonlijke website. * telefonische bijstand op het nummer (02) 706 11 11. * maximum gegevenstransfer van 3 GB (gigabytes) per maand

Prijs: * activering: 999 BEF (24,76 Eur) * abonnement: 999 BEF (24,76 Eur) per maand

Net Runner Plus: * maximumsnelheid van 1 Mb (megabit) per seconde, afhankelijk van het internetverkeer en andere technische factoren. * 5 elektronische brievenbussen, die elk vijf personaliseerbare e-mailadressen kunnen bevatten. * 50 MB schijfruimte voor uw persoonlijke website. * telefonische bijstand op het nummer (02) 706 11 11. * maximum gegevenstransfer van 3 GB (gigabytes) per maand.

Prijs: * activering: 999 BEF (24,76 Eur) * abonnement: 1.799 BEF (44,59 Eur) per maand

Net Runner Pro (BTW niet inbegrepen): * maximumsnelheid van 1 Mb (megabit) per seconde, afhankelijk van het internetverkeer en andere technische factoren. * 10 elektronische brievenbussen, die elk vijf personaliseerbare e-mailadressen kunnen bevatten. * Exclusieve en prioritaire toegang tot de VIP Desk. * Maximum gegevenstransfer van 10 GB (gigabytes) per maand. * Mogelijke toegang tot een lokaal netwek.

Prijs: * activering: 2000 BEF (49,57 Eur ) * abonnement: 3000 BEF (74,36 Eur) per maand

De voordelen van Net Runner

Net Runner Go, Plus en Pro hebben talrijke troeven: * snelle Internettoegang via het klassieke netwerk (debiet niet gegarandeerd). * gelijktijdig gebruik met telefoon of fax mogelijk: de lijn blijft volledig vrij, ook wanneer u op het Internet surft. * geen telefoonkosten voor het surfen op Internet: de facturatie is gebaseerd op het volume van de getransfereerde gegevens, onafhankelijk van de duur van de connectie. * punt-tot-punt-verbinding: Net Runner passeert niet via gedeelde lijnen. Iedereen beschikt over zijn eigen route om toegang te krijgen tot het Internet, waarbij het risico van overbelasting grotendeels wordt vermeden. * uw elektronische brievenbus is te allen tijde toegankelijk: uw connectie kan immers constant open blijven.

Turbo Line

IIn de prijzen van Net Runner Go, Net Runner Plus en Net Runner Pro is het materiaal dat geleverd wordt door Belgacom Turbo Line niet inbegrepen. Hieronder verstaan we de ADSL-modem, de installatie van een "splitter" die data scheidt van stem op de telefoonlijn, alsook de technische assistentie naar de klanten toe.

Meer informatie over Net Runner Go en Net Runner Plus:

Bérangère Van Der Gucht (tel 02) 706 13 11. Via e-mail: (press@skynet.be).

Meer informatie over Net Runner Pro:

Op het gratis nummer 0800 - 91 130

Meer informatie over de ADSL-technologie of om te vernemen welke regio beschikt over een compatibele telefooncentrale: op www.turboline.be of op het gratis nummer 0800 - 933 80

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...