Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symbol Technologies integreert Microsoft BizTalk framework

Datum nieuwsfeit: 29-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Symbol Technologies integreert Microsoft BizTalk framework in haar zakelijke bedrijfsystemen

Utrecht, 29 september 1999 -- Symbol Technologies, Inc. (NYSE: SBL) wereldmarktleider in oplossingen voor draadloze- en mobiele automatisering maakt bekend dat het Microsoft's BizTalk framework zal integreren in haar WaveWorks 'Integrated Development Environment' (IDE). Deze technische samenwerking biedt de mogelijkheid draagbare en mobiele computer apparatuur probleemloos te integreren met verschillende zakelijke systemen.

De WaveWorks extensie naar BizTalk gaat een standaard interface bieden voor datacollectie-systemen naar zakelijke systemen zoals SAP R/3. WaveWorks is een drieledig, object georiënteerd platform voor het ontwerpen en hosten van toepassingen die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie