Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie Financieel Nederland www.financieel.nl

Datum nieuwsfeit: 30-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SAFIDES BV

Introductie Financieel Nederland www.financieel.nl

Op het snel groeiende World Wide Web (internet) is er nu een financiële site waar u realtime integraal financieel nieuws kunt vinden. Het gaat hier om een unieke samenwerking tussen organisaties met veel kennis. Financieel Nederland is een bundeling van specialisaties op alle terreinen van het leven-, schade-, en zorgverzekeringsbedrijf, belastingen, advocatuur, notariaat, marketing, werving en selectie en accountancy. Zij beoogt deze specialisaties beschikbaar te stellen voor iedereen die geïnteresseerd is in de financiële wereld. Vooralsnog is er sprake van een beperkt aantal interactieve programma's, echter deze applicaties zullen binnenkort worden uitgebeid met complete financiële planningsmodules, inclusief update mogelijkheden.

Financieel Nederland heeft als hoofdtaak de financiële nieuwsvoorziening ten behoeve van de Nederlandse consument en het bedrijfsleven. Financieel Nederland brengt onafhankelijk, integraal nieuws zeven dagen per week, 24 uur per dag. Wij voldoen aan de hoogste normen van volledigheid en betrouwbaarheid. Wij betrachten alle denkbare objectiviteit door onder andere de consument direct in onze nieuwsgaring te betrekken. Wij willen graag communiceren met onze bezoekers om op de hoogte te blijven met wat er bij hen leeft.

Graag willen we komen tot adviesgroepen, waarin vertegenwoordigers van de diverse financiële disciplines zitting hebben. Daarnaast kunnen de bezoekers van onze site binnenkort via internet hun mening over de site ventileren, suggesties aandragen met betrekking tot de inhoud en de layout. Ze kunnen onder hun eigen verantwoordelijkheid artikelen plaatsen. Wij voeren een continue innovatief beleid en willen graag alle diensten die wij aanbieden doen met aandacht voor kwaliteit en integriteit.

Financieel.nl is een initiatief van Safides (samenwerkende financiële deskundigen). Safides is op internet bereikbaar onder www.safides.nl en levert integraal financieel maatwerk. Safides wordt bijgestaan door het notariaat, de advocatuur, fiscalisten en beleggingsinstellingen.

De kwaliteit van financieel.nl vraagt hoge investeringen. Wij nodigen u daarom uit contact met ons op te nemen om u te laten informeren over de advertentiemogelijkheden op financieel.nl en Safides.nl. Hiertoe kunt u bellen met Reina Smink of e-mailen naar
(R.Smink@financieel.nl).

30 sep 99 09:18

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie