Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Simac introduceert Optran Technologies SDH & ATM analysers

Datum nieuwsfeit: 30-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Simac introduceert Optran Technologies SDH & ATM analysers

Optran Technologies is een Franse firma welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling van PDH SDH en ATM analysers. Zij beschikken over een ruim scala aan instrumenten, waarbij de BRM64 een STM64/10Gbps SDH-Sonet analyser de top van de lijn aangeeft.

Simac Electronics is als exclusief distributeur voor de Benelux de ondersteunende en verkooporganisatie. Als distributeur draagt Simac de zorg voor de algemene en de specifieke producttraining en de bijbehorende service van de instrumenten.

De producten van Optran zijn in twee lijnen onder te brengen te weten, de Trans'Expert analysers en de BRM modules.

De Trans'Expert analysers zijn geheel naar klantwens in te richten, met PDH, SDH, Jitter&Wander functies en als ATM analyser. De SDH-Sonet analyser opereert tot en met STM16 / 2,5Gbps. En de ATM/IP-analyser opereert tot en met 622Mbps.

De BRM modules zijn een voordelige keuze indien u op zoek bent naar een eenvoudig te bedienen SDH analyser welke u ook graag op afstand wil kunnen uitlezen en bedienen. Ook voor het in-service brengen van SDH netwerken is de BRM module bij uitstek het instrument. De BRM modules kunnen als stand-alone analyser opereren, met behulp van een PC/Laptop ter plaatste op of afstand bediend worden, of als Bit-rate-multiplier functioneren.

De BRM64 is het nieuwste in SDH technieken, dit is een STM64 / 10Gbps analyser welke op dezelfde wijze functioneert als de BRM16, echter tot en met 10Gbps! De BRM64 beschikt verder over de mogelijkheid om een specifieke golflengte van een DWDM systeem uit te koppelen en te analyseren. Indien de BRM64 met behulp van PC/Laptop bediend wordt is deze aan te sluiten en weer los te koppelen zonder enig verlies van data.

Voor inlichtingen of uitvoerige documentatie kunt u contact opnemen met:

Simac Electronics b.v.
Eindstraat 53
5151 AE Drunen
Tel: +31 (0)416 376900
Fax: +31 (0)416 378710

internet: www.simac/electronics
e-mail (electronics@simac.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie