Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Welkomstborden Teteringen geplaatst

Datum nieuwsfeit: 30-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

WELKOMSTBORDEN TETERINGEN GEPLAATST.

Vanaf volgende week worden bezoekers aan Teteringen vanuit Breda en Oosterhout welkom geheten via nieuwe borden. Zaterdag 2 oktober aanstaande onthult de voorzitter van de Dorpsraad Teteringen het bord aan het begin van de Oosterhoutseweg (komende vanuit Breda). De Dorpsraad Teteringen heeft de gemeente Breda gevraagd de oude borden te vervangen. De gemeente heeft het geld beschikbaar gesteld en opdracht gegeven tot het maken van twee borden. Een derde bord is door de Dorpsraad uit eigen middelen gefinancierd.

Op zaterdag 2 oktober fietst de Dorpsraad van Teteringen met de voorzitter van de Heemkundekring langs de mooiste plekjes van Teteringen. Tijdens deze fietstocht wordt één van de in totaal drie welkomstborden onthuld. De borden aan het begin van de Oosterhoutseweg (komende vanuit Breda) en aan de Oosterhoutseweg (kruising Vraggelse baan en Tilburgse Baan) worden vervangen. Een nieuw bord wordt geplaatst aan de entree van Teteringen via de Vraggelse Baan-Hoeveneind.

De heer J. van de Veeken, voorzitter van De Dorpsraad, zal om 15.45 uur het bord aan de Oosterhoutseweg (komende vanuit Breda) onthullen door het weghalen van de oude Teteringse vlag.

Op de nieuwe borden zal het gemeentewapen van de oude gemeente Teteringen prijken. Op dit wapen is de bisschop St. Willibrordus te zien met een staf in de linkerhand. Dit wapen is door het laatste gemeentebestuur van Teteringen onder leiding van burgemeester A. van de Berg vastgesteld.

Breda, 30 september 1999.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie