Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieudienst Den Helder bestaat 10 jaar

Datum nieuwsfeit: 01-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

persberichten

De milieudienst bestaat 10 jaar

Datum: 16 juli

en nodigt burgers, bedrijven en sporters uit om dat samen te vieren

Op 1 oktober aanstaande bestaat de Milieudienst 10 jaar. Er is besloten om dit gebeuren een feestelijke karakter te geven door het organiseren van een aantal activiteiten. Deze activiteiten worden niet beperkt tot het personeel van de jubilerende dienst. Voor medewerkers en oud medewerkers wordt een feestavond georganiseerd. DE inwoners van Den Helder worden uitgenodigd om mee te doen aan een creatieve prijsvraag. Bedrijven worden uitgenodigd om inzendingen te sturen rond het thema Milieu in bedrijf. De Milieudienst wil een sportieve strijd aangaan met volleyballers en zaalvoetballers.

Creatieve prijsvraag voor bevolking onder het motto: Den Helder is net zo mooi als je haar wilt zien.

Onder dit motto - met toestemming geleend van Petra Bies, verslaggeefster bij de Helderse Courant, doet de Milieudienst een oproep aan een ieder in Den Helder om in beeld te brengen hoe hij of zij Den Helder ziet en beleeft. Dit kan in de vorm van een tekening, lied, fotoreportage, schilderij en elke andere creatieve uiting. In de twee weken voor de verjaardag van de dienst wordt van het ingezonden materiaal een tentoonstelling samengesteld op de drie locaties waar de Milieudienst is gehuisvest: het Stadhuis aan de Bijlweg, de Nijverheidsweg en de Groene Poolster aan de Pasteurstraat. Prijzen worden uitgezocht en aangekocht door de Milieudienst uit de inzendingen. De inzendingen kunnen in de periode 1 september - 15 september ingeleverd worden bij de Klantenservice van de Milieudienst in het Stadhuis. De inzendingen dienen voorzien te zijn van naam, adres, postcode en telefoonnummer.

Nadere informatie : Ton Grollé, tel. 612 555

Bedrijven en Milieubeleid

Bedrijven kunnen rond het thema: Milieu in bedrijf, ondernemen in de toekomst, inzendingen insturen voor de Helderse Milieuprijs. De inzendingen worden tentoongesteld. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de opening van de tentoonstelling. Aansluitend volgt een forumdiscussie rond het thema.

Nadere informatie: Willem Stam, tel. 671 603

Milieudienst, sportdienst

De Milieudienst levert al jaren het winning-team als het om volleybal op gemeentelijk niveau gaat. Ook zaalvoetbal gaat de medewerkers op gemeentelijk niveau goed af. De Milieudienst doet een oproep aan sportieve organisaties in de stad om met de medewerkers van de Milieudienst een competitie aan te gaan. Maximaal 10 teams kunnen zich voor dit toernooi aanmelden: Milieudienst, postbus 36, 1780 AA Den Helder

_________________________________________________________________

Laatste verandering: juli 16, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie