Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Najaarskermis op het Koutenveld Brunssum

Datum nieuwsfeit: 01-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Brunssum

Najaarskermis op het Koutenveld

De najaarskermis wordt gehouden van vrijdag 1 oktober tot en met dinsdag 5 oktober op het Koutenveld. Speciale attracties zijn deze keer Move-it, Beach Party en Alpha 1. Tijdens de kermisdagen staan verschillende acties op het programma.

Op vrijdag begint de kermis met een happy hour. De exploitanten beslissen zelf of ze hieraan meedoen. Aan de kassa is te zien welke actie ze voeren. Op zaterdag om 14.00 uur opent wethouder Toon Pierik de najaarskermis officieel. Hij maakt dan ook de uitslag bekend van de ballonnenwedstrijd van de voorjaarskermis. Dat moment is tevens de start van de tekenwedstrijd van de najaarskermis. Op zondag is het koopzondag in Brunssum.

Familie dag

De maandag op de kermis is traditioneel Familie dag. De bonnen uit Brunssum Aktueel kunnen dan worden ingeleverd bij de verschillende attracties.
Op dinsdag is de afsluiting van de kermis met nogmaals een happy hour. Deze keer van 17.30 tot 18.30 uur. Tussen 18.00 en 20.30 uur staat een verrassingsoptreden en de uitslag van de tekenwedstrijd is om 20.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie