Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online boekingssysteem vliegtickets bij Dutch Trade Center

Datum nieuwsfeit: 01-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dutch Trade Center presenteert in samenwerking met Advanced Travel Partners een uniek online boekingssysteem voor vliegtickets en vliegreizen

Den Haag, 1 oktober 1999 - Het www.dutchtradecenter.nl heeft een belangrijke functie aan haar site toegevoegd, te weten informatie over alle dagelijkse vliegbewegingen die in de wereld plaatsvinden.

Vanaf iedere luchthaven in de wereld kan men nu dagelijks terecht voor de vertrek- en aankomsttijden van alle vliegtuigmaatschappijen, rechtstreeks boeken bij de maatschappij waarmee men wenst te vliegen, de aangeboden vliegtuigstoelen zijn gegarandeerd beschikbaar, men bepaald zelf wat het voordeligste tarief is, men betaalt met creditcard via Internet (gegarandeerd systeem) en het ticket ligt klaar bij de balie van de gekozen maatschappij;

www.dutchtradecenter.nl biedt Internetbezoekers in samenwerking met ATP deze dienstverlening aan. De applicatie is ontwikkeld door ATP, waarmee het dutchTRADEcenter een samenwerking heeft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie