Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fujitsu Siemens Computers: vliegende start in Europa

Datum nieuwsfeit: 01-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Fujitsu Siemens Computers neemt vliegende start in Europa

Maarssen, 1 oktober 1999 -Het nieuwgevormde Fujitsu Siemens Computers BV gaat vandaag officieel van start met zijn operaties in Europa en positioneert zichzelf als een belangrijke nieuwe speler in de globale IT-markt. Het bedrijf, dat geschat wordt op 6 miljard Euro, is gemeenschappelijk eigendom van Fujitsu Limited, Japan en Siemens AG, Berlijn en München. De nieuwe joint venture maakt deel uit van een wereldwijde samenwerking, die de twee partners in augustus van dit jaar aangingen.

Fujitsu Siemens Computers BV wil fors groeien en de eerste plaats in de Europese markt bereiken tegen 2001. Het bedrijf rekent hiervoor op de combinatie van de kracht en synergie van beide partners.

Fujitsu Siemens Computers introduceert tevens een nieuwe corporate identity en marketingstrategie om zijn nieuwe rol als Europese leider kracht bij te zetten. Naast een nieuw logo zullen ook een opvallende nieuwe website, televisie- en gedrukte reclame het nieuwe bedrijf de nodige bekendheid meegeven.

Het nieuwe bedrijf biedt zijn diverse klanten het beste van de twee partners, met stijlvolle en vernieuwende technologie, van notebooks tot mainframes, ondersteuning en professionele dienstverlening. De integratie van beide productfolio's verloopt zoals gepland en Fujitsu Siemens Computers zal weldra nieuwe producten en technologieën voorstellen.

 

Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers, het toonaangevende Europese IT-bedrijf, kwam tot stand door een joint venture tussen Fujitsu Computers (Europa) Limited en Siemens Computer Systems. De activiteiten gingen van start op 1 oktober 1999. De onderneming is in gezamenlijke handen van Fujitsu Limited en Siemens AG en heeft haar hoofdvestiging in het Nederlandse Amsterdam. Fujitsu Siemens Computers beschikt over uitgebreide productie-eenheden in Europa en klantgerichte vestigingen in 25 Europese landen. Met meer dan 9.000 ervaren medewerkers beoogt het tegen 2001 uit te groeien tot het belangrijkste computerbedrijf van Europa, zijn thuismarkt.

Fujitsu Siemens Computers biedt 's werelds meest complete assortiment IT-producten aan, die tot de beste in hun categorie worden gerekend. Van de kleinste notebook tot het krachtigste computercentrum - de internationaal toonaangevende technologie biedt oplossingen voor bedrijfsproblemen en verbetert ook de persoonlijke levensstijl van menig individu. De producten worden ontwikkeld en vervaardigd in Europa, voor Europa. Daarbij kan een beroep worden gedaan op de technologie en middelen van de moedermaatschappijen die over een wereldwijd vertakt netwerk beschikken.

Naast een benijdenswaardige klantenbasis, die het merendeel van de 1.000 grootste topbedrijven van Europa omvat, beschikt de onderneming nog over een aantal andere belangrijke troeven. Zo heeft zij relaties met meer dan 2.000 van de grootste VAR's, verdelers en wederverkopers - samen goed voor meer dan 100.000 verkooppunten en miljoenen klanten. Verder beschikt Fujitsu Siemens Computers over een verkooporganisatie met meer dan 2.500 professionele verkoopmensen en weet het sterke moedermaatschappijen achter zich staan met een wereldomvattend netwerk van service- en integratiepartners en meer dan 80.000 specialisten die zich specifiek toeleggen op hun producten. Fujitsu Siemens Computers is duidelijk de nieuwe IT-kracht in Europa.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Creative
Strategies                                                                          Fujitsu Siemens Computers
Benita
Dreesen                                                                                Deborah Lobry
Streekbaan 196, B- 1800
Vilvoorde                                                 Het Kwadrant 1, 3606 AZ Maarssen
Tel.: +32 2
2674160                                                                        Tel: 0346 598700
Fax: +32 2
2671289                                                                         Fax: 0346 552155
E-mail:
benita@creative-strategies.be                                               E-mail: (deborah.lobry@fujitsu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie