Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TOPCALL en JetForm: Nieuwe integratiemogelijkheden

Datum nieuwsfeit: 01-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TOPCALL en JetForm kondigen nieuwe integratiemogelijkheden aan

's Hertogenbosch, 1 oktober 1999 - TOPCALL en JetForm Corporation hebben nieuwe ontwikkelingen aangekondigd waarmee de gemeenschappelijke klanten van beide bedrijven de expertise van TOPCALL op het gebied van communicatie kunnen integreren met de kennis van JetForm in het creëren van klantgerichte documenten. Klanten van JetForm kunnen nu gemakkelijker e-commerce inzetten voor hun klanten en leveranciers, door vanuit iedere applicatie bedrijfsdocumenten te verzenden via TOPCALL's Communication Server ONE. Hierbij gaat het om verzending (per fax, telex of Internet e-mail) en met name de ontvangst van bevestigingen binnen iedere willekeurige applicatie of e-mail ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie