Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 01-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van vrijdagmiddag
16:57 vrijdag 1 oktober 1999

Dirk Neef 06 - 51 55 79 50

Inbrekers stelen busje

VRIES. In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een werkplaats aan de Westerstraat in Vries. De inbrekers kwamen binnen door een ruit te vernielen en vertrokken met een busje welke in de werkplaats stond. Het busje werd volgeladen met allerlei gereedschappen. De waarde is niet bekend. Het busje werd vrijdagmorgen leeg teruggevonden in de omgeving van Norg.

*
Vermoeide winkeldievegge

ASSEN. Een 51 jr. vrouw uit Assen die vrijdagmiddag door personeel van een supermarkt in het centrum van Assen werd betrapt bij het stelen van twee flessen sherry, was kennelijk zo vermoeid van haar werkzaamheden dat ze op het toilet van de winkel in slaap viel. Toen de politie haar wilde meenemen vanuit de winkel, vroeg ze of ze nog even naar het toilet mocht. Ze bleef echter wat lang weg. Een vrouwelijke medewerkster van de winkel nam een kijkje en trof de vrouw slapend op het toilet aan. Kennelijk nog steeds dodelijk vermoeid werd de vrouw liggend op de achterbank van de politieauto overgebracht naar het politiebureau. Daar werd ze voor de zekerheid nog even door een arts onderzocht en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Daar constateerde men uitsluitend dat de vrouw al behoorlijk gedronken had. Waarschijnlijk was dit ook de reden van haar vermoeidheid. Hierna werd ze weer naar het politiebureau gebracht en kreeg daar een kamertje om haar roes uit te slapen.

*
Zonnepaneel uit weiland gestolen

ZUIDLAREN. Uit een weiland aan de Zwetdijk in Zuidlaren werd in de nacht van donderdag op vrijdag een zonnepaneel ter waarde van f. 3500,- gestolen. Het paneel werd op professionele wijze, waarschijnlijk met een slijpschijf, van een ijzeren paal gehaald. Vorig jaar is uit hetzelfde weiland ook een zonnepaneel gestolen.

*
Vrouw valt uit bus

EMMEN. Een 54 jr. vrouw uit Emmen raakte vrijdagmorgen aan haar hoofd gewond doordat ze op de Stationsstraat in haar woonplaats uit een Touringcar viel en met haar hoofd op de grond terechtkwam. Bij het uitstappen gleed de vrouw van de laatste trede van de bus. Zij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

*
Zakkenrollen

ASSEN. In het centrum van Assen is vrijdagmorgen een 76 jr. vrouw uit die plaats bestolen. Zonder dat ze er iets van merkte werd haar portemonnee uit haar tas gestolen. In de beurs zat o.a. ongeveer f. 250,- aan geld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie