Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BBL neemt "private banking"-activiteiten over van ING

Datum nieuwsfeit: 01-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BBL neemt de "private banking"-activiteiten over van ING Bank Belgium 1 oktober 1999

Op 10 augustus 1998 verwierf de BBL van ING Groep n.v. het geheel van de aandelen die het kapitaal van ING Bank Belgium vertegenwoordigen: deze verrichting kwam tot stand in het kader van de ontwikkeling van de synergiën tussen Belgische entiteiten van de ING Groep.

Na de integratie van de afdeling corporate banking van ING Bank Belgium in de BBL in oktober 1998 worden nu de "private banking"-activiteiten evenals het daaraan verbonden personeel geïntegreerd vanaf 1 oktober eerstkomend.

Vanuit geografische invalshoek bekeken, bestaat deze beweging uit twee delen :

de in de zone Brussel ontplooide activiteiten zullen worden opgenomen in Private Kas Bank, dochteronderneming van de BBL sedert november 1998 en gespecialiseerd in het beheer van privé- en institutionele portefeuilles;

en BBL Dutch Private Banking Desk, bestaande uit multicultureel en multidisciplinair personeel, wordt opgericht om de opvolging en ontwikkeling te verzekeren van de activiteiten voor Nederlandse verblijfhouders in België. Deze entiteit wordt op een autonome manier beheerd en bestaat momenteel uit zeven personen die in de lokalen van de BBL te Antwerpen tewerkgesteld worden. De Dutch Private Banking Desk zal rechtstreeks afhangen van de algemene directie "Private banking".

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie