Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationale motorveiligheidscompetitie 1999

Datum nieuwsfeit: 02-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nationale motorveiligheidscompetitie 1999

Datum: zaterdag 2 oktober 1999

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober aanstaande nemen een aantal geselecteerde motorrijders uit heel Nederland deel aan de finaledagen van de Nationale Motorveiligheidscompetitie, waarbij de meest veilige motorrijders van Nederland worden geselecteerd. De deelnemers worden tijdens de twee finaledagen getoetst op hun praktisch verkeersinzicht en het veilig motorrijden in de praktijk tijdens een route van ruim 300 kilometer door Nederland en Duitsland. Er zijn vier categoriën: beginnend motorrijders, heropstappers, gevorderde rijders en vrouwelijke motorrijders. Deze verkeersveiligheidscompetitie vindt plaats onder toezicht van juryleden, die in het dagelijks leven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie