Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening nieuw seizoen sportieve recreatie Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 02-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

In 'De Driesprong'

Feestelijke opening nieuw seizoen sportieve recreatie

De sportieve recreatie in Zoetermeer gaat op zaterdag 2 oktober, voor de opening van alle jeugdactiviteiten dit seizoen, van start met een sportfeest in de zalen van sportcentrum 'De Driesprong' aan de Van Stolberglaan. Tijdens deze feestelijke opening, te beginnen om
13.00 uur, kan er onder leiding van enthousiaste recreatiesportleiders worden deelgenomen aan diverse sportieve spelen. Daarnaast zijn er de nodige verrassingen te verwachten.

In de periode van oktober 1999 tot en met april 2000 kan de jeugd van
4 tot en met 12 jaar iedere zaterdag, met uitzondering van de erkende feestdagen, tussen 13.00 uur en 15.00 uur deelnemen aan de sportinstuiven in sportcentrum 'De Driesprong'. De toegang bedraagt fl 2,50.
Vanaf woensdag 6 oktober worden ook op de woensdagmiddag, met uitzondering van de reguliere schoolvakanties en erkende feestdagen, weer sportinstuiven gehouden. Als vanouds is er in de sportzaal aan de Den Brabanderhove weer van alles te beleven. Door het grote aantal deelnemers van vorig seizoen is er tevens een sportinstuif in de sportzaal aan de Forelsloot in Seghwaert. Deze sportinstuivenvinden plaats tussen 13.30 uur en 15.30 uur en de toegang bedraagt fl 2,25. Ophet programma staan onder andere de volgende activiteiten: (zaal)voetbal, klimmen, klauteren, zaalhockey, basketbal, lijnbal en creativiteit.

Kinderverjaardag
Ook voor het vieren van een kinderverjaardag is de sportinstuif bijzonder geschikt. Voor nadere informatie kan worden gebeld naar:
351 6215.

Gemeente Zoetermeer oktober 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie