Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pendeldienst parkeerterreinen tijdens singelloop Breda

Datum nieuwsfeit: 03-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

PENDELDIENST VANAF TWEE PARKEERTERREINEN TIJDENS SINGELLOOP

Tijdens de Bredase Singelloop op zondag 3 oktober is er weer een Parkeer & Pendelregeling. Deze keer is daarvoor niet alleen het parkeerterrein bij het NAC stadion beschikbaar, maar ook het parkeerterrein op de hoek Hogeschoollaan / De La Reijweg. Tussen 10.00 en 18.00 uur rijden tussen de terreinen en het centrum zeer frequent bussen. De parkeergarages en -terreinen in de binnenstad zijn dan met de auto moeilijk of niet bereikbaar.

Op zondag 3 oktober wordt de binnenstad om 11.00 uur `s ochtends afgesloten en zijn de (meeste) parkeerplaatsen en garages binnen de singels niet bereikbaar.

Vanaf het NAC-parkeerterrein rijden de pendelbussen van de BBA twee routes: naar het stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan (wedstrijdsecretariaat) en naar het kruispunt Tramsingel - Nieuwe Prinsenkade (vlakbij de kleedgelegenheid op de KMA). Vanaf De La Reijweg rijden de bussen via het Sportcentrum (de "scharenhal") naar het kruispunt Claudius Prinsenlaan/Wilhelminasingel.

Parkeren op de beide terreinen is gratis en een busretourtje kost f
1,50 per persoon. Op de snelweg en op de invalswegen worden bezoekers met borden naar de parkeerterreinen geleid.

De fietsenstallingen aan de Haven en aan de Oude Vest zijn vanaf 11.00 uur geopend.

Breda, 21 september 1999

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie