Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 05-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 5 oktober 1999.

Woninginbraken

Op de avond van 3 oktober werd in een woning aan de Morgenster in Noordwijk ingebroken. De inbrekers forceerden het slot van een deur waarna ze de woning overhoop haalden. Nog niet bekend is wat de inbrekers wegnamen.

Een woning in de Emmastraat en een woning in de Beatrixstraat in Noordwijkerhout werd in de nacht van zaterdag op zondag 3 oktober door inbrekers bezocht. Op een nog onbekende wijze wist het dievengilde de woningen binnen te komen. Uit de woningen wordt geld en sieraden vermist. De politie stelt een onderzoek in.

_________________________________________________________________

Aanhouding vernieling/baldadigheid.

Zaterdagmorgen 3 oktober, net na middernacht hield de politie op Heereweg in Lisse een 17-jarige Lissenaar aan. De politie zag hem nabij het Vierkant met een reclame-object, een ijscoupe, sjouwen. Hij had dit net bij een aldaar gevestigde snackbar weggenomen. De Lissenaar is ingesloten.

_________________________________________________________________

Man schiet met luchtbuks op echtgenote.

In een tuin van een woning aan de Oijen in Hillegom werd de 29-jarige vrouw des huizes zaterdagmiddag 3 oktober, per ongeluk in beide benen geraakt door kogeltjes uit een luchtbuks verschoten door haar man. De man had de luchtbuks pas gekocht en wilde de buks uitproberen. Hij opende de achterdeur en haalde de trekker een aantal malen over. Op dat moment bevond zijn vrouw zich in de tuin en werd in beide benen door drie kogeltjes geraakt. In het Spaarne Ziekenhuis zijn de kogeltjes verwijderd. De politie heeft de luchtbuks inbeslaggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie