Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van dinsdagmiddag 05-10-99
16:30 dinsdag 5 oktober 1999

Roel Hallink tel: 0528 295216

*
Inbraak in vrachtwagen

- HOOGEVEEN - Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een vrachtwagen die geparkeerd stond bij een autobedrijf aan de Voltastraat in Hoogeveen. Hierbij werd de ruit van de linkerportier met een metalen trekstang (afkomstig van de voorkant van de vrachtwagen) ingeslagen. Ontvreemd werd een 27MC bakkie. Om deze te bemachtigen werd er een geheel console waarin de 27MC zat geforceerd. De schade bedraagt ongeveer fl 2000,--.

*
Diefstal uit auto's

- EMMEN - Vannacht werd er ingebroken in een auto aan de Varenkamp in deze plaats. Om de auto binnen te komen werd het rechterachterruitje ingeslagen. Ontvreemd werd een radio/cd-speler. De totale schade bedraagt ongeveer fl 1500,--.

- ASSEN - Vannacht heeft men een poging gedaan om in te breken in een auto aan de Dotterbloemstraat in Assen. De linkerzijraam aan de voorzijde werd ingeslagen. In de auto werd een radio/cd-speler vernield. Waarschijnlijk is de dader gestoord, want de radio/cd-speler bleef in de auto achter.

- VEENOORD - Vanmorgen deed een 34-jarige man uit deze plaats aangifte van diefstal uit zijn auto die geparkeerd stond aan de Rooseveltstraat in Veenoord. Men is binnen gekomen door de deur van zijn auto te forceren met waarschijnlijk een schroevendraaier. Gestolen werden een autoradio en boxen. De totale schade is nog niet bekend.

- ASSEN - Vannacht werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Omloop in Assen. Om binnen te komen werd een zijraampje ingeslagen. Ontvreemd werden een autoradio/cassetterecorder, een kentekenbewijs en de groene kaart. De schade aan het raam bedraagt ongeveer fl 300,--.

*
Vernieling van en diefstal uit schaftkeet

- EEXT- Vannacht is er ingebroken in een schaftkeet aan 'T Wit in Eext. De schaftkeet en een container werden losgebroken. Ontvreemd werden koffie, koffiemelk, suiker, 2 jerrycans met benzine, 2 zwaailampen, een zestal pionnen en een aantal spanbanden. Ook werd het glaswerk van twee graafmachines ingeslagen. Eveneens werd een lamp van een haspelwagen vernield. De totale schade is nog niet bekend.

*
Strobrand

- ANNERVEENSCHEKANAAL - Gistermiddag is op een weiland, gelegen aan de Polderweg in Annerveenschekanaal stro in de brand gevlogen. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De schade wordt geschat op ongeveer fl 3000.--.

*
Alcoholcontrole

- WACHTUM - Vanmiddag werd een 41-jarige man uit Nieuw-Amsterdam op de Rijksweg N37 gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Bij controle bleek dat hij gedronken had. Hij werd meegenomen naar het bureau. Daar blies hij 445 Ugl. (ongeveer 1 promille) Aan hem werd een dagvaarding uitgereikt. Tevens werd er een rijverbod opgelegd.

*
Diefstal uit fietstassen

- ZUIDLAREN - Werd vanmiddag van een 72-jarige inwoonster uit Zuidlaren de portemonnee uit haar fietstassen gestolen. De vrouw was aan het winkelen in het centrum van Zuidlaren, toen ze plotseling bij een winkel merkte dat haar portemonnee verdwenen was. In de portemonnee zat een bedrag van ongeveer fl 100,--, diverse pasjes en sleutels. Waar de diefstal precies heeft plaatsgevonden is niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie