Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakevenement voor ICT management IT Beheer 99 in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 06-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IT Beheer 99, Inschrijving vakevenement geopend

Datum: 6 oktober

IT Beheer 99
Inschrijving derde editie Vakevenement voor ICT management geopend

Nunspeet, februari 1999 - Op 6 en 7 oktober 1999 vindt de derde versie van IT Beheer - het vakevenement voor ICT management - plaats in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag. Hoewel de inschrijving nog maar nauwelijks is geopend hebben zich reeds twintig deelnemende leveranciers gemeld.

In 1997 werd IT Beheer voor de eerste keer georganiseerd, waarbij bijna 60 leveranciers hun produkten en diensten onder de aandacht van ruim 2000 bezoekers brachten. In het daarop volgende jaar presenteerden ruim 80 leveranciers zich aan bijna 3000 bezoekers. In een uitstekende sfeer werd op hoog niveau kennis uitgewisseld tussen aanbieders en afnemers in dit sterk groeiende marktsegment. IT Beheer biedt daarmee een uitstekend platform om in contact te komen met de top van de ICT sector: ICT kennisuitwisseling op topniveau.

Voortbordurend op deze succesformule biedt IT Beheer 99 wederom een compleet evenement, dat bestaat uit een congres en een expo. Thema van het congres is dit jaar “IT Beheer in breder perspectief”, waarin thema’s aan de orde komen zoals System & Service Management, Methodieken (o.a. ITIL, Prince2), Sourcing, Cost of Ownership, ICT Trends en een groot aantal gebruikerscases. Het beursgedeelte bestaat uit een Hospitality Village, waar dienstverlenende organisaties zich presenteren en een Systems Expo, waar meer produkt-georiënteerde leveranciers demonstraties verzorgen. Een geïntegreerde formule van IT Beheer, waarbij de expo en het congres de basisingrediënten vormen voor optimale kennisuitwisseling.

Op het gebied van personeelswerving biedt IT Beheer het paviljoen IT Carrière PRO. Hier kunnen bedrijven zich presenteren die actief op zoek zijn naar bekwame mensen op belangrijke posities. Juist omdat het vakevenement heeft bewezen vrijwel uitsluitend het hogere segment van het ICT-management aan te trekken, vormt IT Carrière Pro een uitstekende aanvulling op de bestaande personeelswerving van ICT bedrijven.

Tijdens en vlak na het evenement schreven al een groot aantal bedrijven in voor deelname. Eén en ander bevestigt de sterke positie van dit nationale vakevenement voor ICT management.

IT Beheer wordt georganiseerd door PhenomediA in nauwe samenwerking met VWB Media en wordt daarbij gesteund door een adviescomité waarin toonaangevende spelers uit de markt voor beheer zitting hebben.

Inl.: PhenomediA, postbus 465, 8070 AL Nunspeet,
tel.: (0341) 25 36 85, fax: (0341) 26 12 64,
E-mail: (itbeheer@phenomedia.nl)
Internet: www.phenomedia.nl/itb

Organisatie: PhenomediA

adres: Postbus 465

postcode: 8070 AL

woonplaats: Nunspeet

Telefoon: 0341 - 253 685

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie