Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopavond Plannen Van der Hoevenpark Voorschoten

Datum nieuwsfeit: 06-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Voorschoten

Plannen Burgemeester Van der Hoevenpark bekend

De herontwikkeling van het Burgemeester van der Hoevenpark is in volle gang. Vijf projectontwikkelaars hebben hun 'winnende' voorstellen verder uitgewerkt. De gemeente heeft nu de taak uit deze vijf ontwerpen één ontwerp te kiezen. De selectie vindt plaats door een deskundig beoordelingsteam dat de plannen op tevoren vastgestelde criteria beoordeelt.

Ook u, als inwoner van de gemeente Voorschoten, wordt in de gelegenheid gesteld uw stem uit te brengen voor één van de vijf plannen.
Hiervoor wordt op 5 oktober a.s. om 20.30 uur in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4, een expositie gestart. De tentoonstelling van de plannen wordt geopend door wethouder P.J. Verschoor van Ruimtelijke Ordening.

Indien u de plannen wilt bekijken, dan bent u van harte welkom op één van de inloopdagen die worden gehouden van 6 oktober 1999 tot en met 5 november 1999 op de volgende tijden:
dinsdag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur dinsdag, woensdag en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Op de startavond van de expositie zal ingenieursbureau 'Oranjewoud' een korte toelichting geven op het verdere verloop van de selectieprocedure en ontwikkeling van het Burgemeester van der Hoevenpark. Daarnaast zal het bureau u enkele wenken geven die u als aandachtspunt\ in uw beoordeling kunt meenemen. Op dezelfde avond wordt u ook in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen over de uiteindelijke planvorming en keuze.

Belangrijk!
Wanneer u dat wilt, kunt u uw stem op één van de plannen uitbrengen. Tijdens de openstellingstijden van de expositie kunt u één genummerd stembiljet bij de beheerder van het Cultureel Centrum vragen. Het stemformulier wordt éénmalig uitgereikt en kunt u in het Cultureel Centrum in de daarvoor bestemde stembus deponeren. Kopieën of andere formulieren worden niet door de selectiecommissie als stem geaccepteerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Bureau Voorlichting en Communicatie:
de heer G. Zeelt, telefoon 071 - 5 600 620.

Leidseweg 25
Postbus 393
2250 AJ Voorschoten
Telefoon (071) 5 600 600
Telefax (071) 5 22 65 87

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie