Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding consulttantteam KSI van de baan

Datum nieuwsfeit: 06-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KSI

6 oktober 1999 - Uitbreiding Consultantteam KSI International gaat niet door
Overname NederConsult verloopt volgens plan

Uitbreiding consulttantteam gaat niet door
De directie van KSI International N.V. meldt dat de op 16 september j.l. aangekondigde voorgenomen uitbreiding van het consultantteam met circa 30 ICT-consultants niet door gaat. Toon Rijken, Algemeen Directeur, zegt hierover: In de afrondende fase van de besprekingen zijn verschillende zaken aan het licht gekomen die deze beslissing rechtvaardigen. Het is jammer, maar het werd een onverantwoord risico, waardoor wij, mede in het belang van de aandeelhouder, hebben moeten besluiten het niet te doen.

Overname Nederconsult verloopt volgens plan
De voorgenomen overname van NederConsult B.V., aangekondigd op 30 september j.l. verloopt volgens plan. Het boekenonderzoek wordt naar verwachting medio november afgerond. Bij NederConsult zijn meer dan 70 consultants werkzaam en behaalde in 1998 een omzet van ruim NLG 8 miljoen.

Profiel KSI International N.V.
KSI International beschikt over ICT-consultants op operationeel en hoogwaardig niveau. De diensten van deze professionals worden zowel in de vorm van consultancy als op projectbasis aangeboden. Daarnaast ontwikkelt KSI specialistische, innovatieve en unieke automatiseringstoepassingen. Voorbeelden hiervan zijn de producten voor Elektronisch Bankieren, logistieke oplossingen, E-commerce en de Computer Based Trainingen voor onder andere de Microsoft applicaties. KSI richt zich met de door haar ontwikkelde systemen op relaties met grote groepen eindgebruikers. Met deze specialistische producten en diensten kan KSI haar klanten een totaalpakket aan ICT-diensten leveren.

Sinds haar oprichting in 1986 heeft KSI een sterke klantenbasis opgebouwd van middelgrote en grote ondernemingen uit voornamelijk de banken-, verzekerings-, telecommunicatie-, en logistieke sector. KSI International telt per 1 september 1999 575 medewerkers, verspreid over de vijftien regionale vestigingen in de Benelux, twee in het Verenigd Koninkrijk en twee in Zwitserland. Over 1998 boekte KSI een nettowinst van NLG 3,5 miljoen. De netto-omzet bedroeg NLG 47,7 miljoen. KSI International staat sinds december 1998 genoteerd aan de Nieuwe Markt van de Amsterdam Exchanges.

Meer informatie
KSI International N.V.
Corporate Communications
Telefoon: (030) 686 87 65
Fax: (030) 686 87 66

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie