Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vragen GroenLinks over gebruiksplan Schiphol 2000

Datum nieuwsfeit: 06-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GroenLinks

Vragen Rosenmöller over gebruiksplan Schiphol 2000

Paul Rosenmöller heeft aan de minister van Verkeer en Waterstaat en de minister van VROM de volgende vragen gesteld over het Gebruiksplan Schiphol 2000.

1.Wanneer gaat de minister het gebruiksplan Schiphol voor het jaar 2000 al dan niet goedkeuren?


2.Hoe kan het gebruiksplan reeds (deels) uitgaan van de door uw voorgestelde ontwerp - aanwijzing, hoewel de inspraak nog loopt en parlementaire behandeling nog plaats moet vinden?


3.Wat gebeurt er als naar aanleiding van de inspraak dan wel de parlementaire behandeling de ontwerp - aanwijzing wordt gewijzigd? Moet Schiphol in dat geval een bijgesteld gebruiksplan opstellen?


4.Kunt u de "in overleg met uw departement gekozen benadering- van de nog te ontwerpen nieuwe zone" die met de voorgestelde aanwijzing zijn beslag zal krijgen met de antwoorden meesturen, zoals genoemd in de bijgaande brief bij het gebruiksplan 2000?


5.Hoe beoordeelt u de op pagina 14 gedane uitspraak van Schiphol dat ook bij de nieuwe aanwijzing zone - overschrijdingen niet zijn uit te sluiten?


6.Wanneer zijn de slots voor het winterseizoen 1999/2000 verdeeld? Hoeveel slots zijn er uitgegeven voor deze periode? Wanneer worden de slots voor het zomerseizoen 2000 verdeeld? Hoeveel slots zijn er uitgegeven voor deze periode?Welke rechten kunnen de luchtvaartmaatschappijen hieraan ontlenen?


7.Kunt u garaderen dat bij de parlementaire behandeling van de ontwerp
- aanwijzing er nog geen toezeggingen door u zijn gedaan die afwijken van de ontwerp - aanwijzing praktisch onmogelijk maakt?

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie