Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopbijeenkomst Herinrichting Versteegplein Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 07-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Inloopbijeenkomst op 7 oktober

Herinrichting Versteegplein ter inzage

In een eerdere inspraakronde heeft de gemeente een herinrichtingvoorstel voorgelegd, waarin de belangrijkste elementen de verlegging van het fietspad en het realiseren van extra parkeerplaatsen voor de appartementen aan de achterzijde waren. Daarnaast werd in het ontwerp aandacht besteed aan de inrichting van het snippergroen op het Kinderen van Versteegplein.

Rekening houdend met de reacties en voorstellen uit deze inspraakronde is er een nieuw herinrichtingvoorstel opgesteld. Dit voorstel ligt vanaf 27 september tot en met 25 oktober ter inzage in de wijkpost Dorp/Driemanspolder aan de J.W. Paltelaan 7 en in het Informatiecentrum in de centrale hal van het Stadhuis. Bovendien wordt op 7 oktober, tussen 17.00 en 19.00 uur, een inloopbijeenkomst georganiseerd in het Best Western hotel, Boerhaavelaan 13.

Gemeente Zoetermeer september 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie