Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Editor Choice Awards voor Xerox-printers

Datum nieuwsfeit: 07-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Editor Choice Awards voor Document Centre en DocuTechs:

Better Buys for Business onderscheidt drie digitale Xerox-printers

Amstelveen, 7 oktober 1999 - Better Buys for Business, de Amerikaanse onafhankelijke uitgever van koopadviesgidsen voor kantoorapparatuur, heeft drie digitale Xerox-printers onderscheiden met de Editor's Choice Award. In de categorie hoogvolume printers werd de Xerox Document Centre 265 LP omschreven als "waarschijnlijk de beste hoogvolume kantoorprinter". De Xerox DocuTech 65 en DocuTech 6135 kwamen als beste uit de bus in respectievelijk de categorieën hoogvolume printing-on-demand en printing-on-demand voor zeer hoge volumes.

"Onbetwiste marktleider hoogvolume"
"Xerox is de onbetwiste leider op de markt voor hoogvolume printers," aldus redacteur David Clemens van Better Buys for Business. "Dit jaar sprong vooral de DocuTech 65 eruit als een bijzonder innoverende printer die organisaties in staat stelt zich serieus met printing-on-demand bezig te houden zonder dat ze zich daarvoor in de schulden hoeven te steken."

De Xerox DocuTech-familie richt zich op hoogvolume printing-on-demand, transactie- en productieprinten in onder meer de grafische sector en rekencentra. Sinds de introductie van de DocuTech 65 eind 1998 zijn in Nederland alleen al meer dan 100 exemplaren geplaatst. De Xerox Document Centres 240, 255 en 265 richten zich op het printen en kopiëren van hoge volumes binnen de kantooromgeving.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (verkooporganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam. ___________________________________________________________________________

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie