Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3Com onthult IP-telefonie-oplossing voor service-providers

Datum nieuwsfeit: 07-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht 3Com Benelux

3Com onthult complete IP-telefonie-oplossing voor service-providers

CommWorks architectuur biedt carriers naadloze integratie van heterogene netwerken en verbeterd service-aanbod naar de markt

Maarssen / Brussel, 7 oktober 1999 - 3Com heeft een nieuwe strategische visie ontwikkeld op basis van de CommWorks IP-telefonie-oplossing voor service-providers. CommWorks is een kernonderdeel van 3Com's overkoepelende strategie voor internet-telefonie voor service-providers.

CommWorks is ontworpen als flexibel, hoog-beschikbaar en volledig gestandaardiseerd platform voor brede connectiviteit en service-ondersteuning ten behoeve van IP-telefonie. Het biedt service-providers een soepele strategie om hun spraakverkeer naar hun IP-netwerken te migreren en brengt daadwerkelijke netwerkconvergentie binnen handbereik. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie