Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag informatiebijeenkomst De Schooten Den helder

Datum nieuwsfeit: 07-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Verslag informatiebijeenkomst De Schooten

betreft:
week: week 40

Maandag 20 september vond in het dienstencentrum aan de Walvisvaarderweg een informatiebijeenkomst plaats. Op deze bijeenkomst heeft de gemeente een aantal inrichtingsplannen voor het gebied rond de vijver aan het Heiligharn gepresenteerd.

Op de avond zijn drie verschillende plannen gepresenteerd.

Model A is een variant van een eerder gepresenteerd plan: het grote plein is nu echter vervangen door gras. Bij model B is het plein aan de kop van de vijver iets vergroot. In dit plan is een deel van het plein ingevuld met gras. Bij model C wordt het plein aan de kop van de vijver niet vergroot. Aanwezigen konden deze avond op de plannen reageren en deze reacties zijn verwerkt in een verslag.

Hoe nu verder? Het verslag van de avond wordt samen met de verschillende ontwerpen voorgelegd aan de raadscommissie Stadsontwikkeling. Zij bespreken dit in hun vergadering van 13 oktober. De commissie spreekt voor één van de modellen de voorkeur uit.

Burgemeester en wethouders nemen daarna een besluit over het definitieve plan.

_________________________________________________________________

laaste verandering: oktober 07, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie