Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM introduceert nieuwe lijn Commercial Desktops

Datum nieuwsfeit: 07-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
IBM Nederland

Nieuwe lijn aantrekkelijk geprijsde PCs

IBM introduceert een nieuwe lijn Commercial Desktops met meer gebruiksgemak en lagere eigendoms- en onderhoudskosten. De nieuwe IBM PC 300GL - leverbaar in twee modellen, de standaardversie voor algemeen gebruik en de Small Business Series voor kleine bedrijven - is uitgerust met een nieuwe suite beheertools waarmee bedrijven een aanzienlijke besparing qua tijd en geld kunnen realiseren. De nieuwe modellen zijn geprijsd vanaf fl. 1.965,- exclusief monitor (adviesprijs, exclusief BTW).

Nieuw ontwerp
De IBM PC 300GL is leverbaar als conventionele desktop of als microtower en is IBM's kleinste model PC voor zakelijk gebruik - deze PC neemt weinig ruimte in op het bureau. De kast kan zonder gereedschap worden geopend en is voorzien van scharnieren zodat het binnenwerk eenvoudig te onderhouden is. De diskette- en de CD-drive kunnen met een schuif worden afgesloten.

Universal Management Services
De nieuwe desktop-beheertools zijn ontwikkeld in het kader van IBM's onlangs aangekondigde Universal Manageability (UM) Services, die in de plaats zijn gekomen van IBM's Universal Management Agent. Bij aankoop van een IBM PC kunnen de UM Services kosteloos worden gedownload van de IBM Web site www.ibm.com/pc/ww/software/sysmgmt/products/ums/. Met UM Services kan het systeembeheer op afstand worden uitgevoerd, zodat voor meerdere locaties kan worden volstaan met één technicus of systeembeheerder.

Meer informatie:
IBM Personal Computers - www.pc.ibm.com/nl/desktop.html

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie