Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 07-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van donderdagmiddag 07-10-99
16:44 donderdag 7 oktober 1999

Roel Hallink tel: 0528-295216

*
Verkeersongeval met letsel

- SLEEN - Vanmorgen vond er een ongeval plaats op de kruising van de Bannerschultestraat met de Molenesweg en 't Eng in Sleen. Een 30-jarige vrouw uit Sleen verleende op deze kruising geen voorrang aan een 32-jarige vrouw eveneens afkomstig uit Sleen. De 32-jarige vrouw raakte bekneld in de auto en moest er door de brandweer uitgehaald worden. Zij is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Ook de andere vrouw is met verwondingen naar dit ziekenhuis vervoerd. De auto's van de beide vrouwen zijn zwaar beschadigd weggesleept.

*
Verkeersongeval met letsel

- ANSEN - Vanmorgen is een 55-jarige man uit Diever zwaar gewond geraakt toen hij op de Dwingelerweg in Ansen een andere bestuurder vlak voor de bocht inhaalde. Waarschijnlijk raakte de 55-jarige man de macht over het stuur kwijt waardoor hij met zijn auto tegen een boom botste. Hierdoor werd de auto een akkerland in geslingerd. De bestuurder is door de brandweer uit de auto bevrijd. De man is met nog onbekend letsel overgebracht naar het Academisch ziekenhuis in Groningen. De auto werd weggesleept.

*
Inbraak in auto

- ASSEN - Werd vannacht ingebroken in een auto aan de Oostersingel in deze plaats. Men is binnengekomen door het linker achterruitje te vernielen. Ontvreemd werd een tasje met kentekenbewijs en rijbewijs.

*
Diefstal aanhangwagens

- EMMEN - Vannacht zijn twee aanhangwagens weggenomen van het terrein van Staatsbosbeheer aan de Boslaan in deze plaats. Men is waarschijnlijk het terrein opgekomen door een sluiting van het hek te forceren. De schade aan het hek bedraagt ongeveer fl. 150,--. De waarde van de aanhangers is niet bekend.

*
Diefstal uit schuur en garage

- PEIZE - In het begin van deze week werden uit een garage en uit een schuur aan de Groningerweg in Peize een aantal goederen ontvreemd, bestaande uit: 2 maaimachines, een fietsenrek en een aanhangwagentje met tent en toebehoren. Het feit werd vanmorgen pas ontdekt. Het is nog niet bekend wat precies de schade is.

*
Diefstal uit opslagruimte supermarkt

- SLEEN - Vannacht is er wederom ingebroken in een opslagruimte van een supermarkt aan de Schaapstreek in Sleen. Om binnen te komen heeft men het gaaswerk aan de westzijde van het pand doorgeknipt . Ontvreemd werden 8 kratten met elk 12 flessen cola. De schade is niet bekend.

*
Diefstal van kratten

- ASSEN - Afgelopen nacht zijn er ongeveer 15 dozen met boodschappenkratten gestolen. Deze kratten lagen achter het hoofdgebouw van deze winkel aan de Stelmakersstraat in Assen.

*
Diefstal uit bedrijf

- ZUIDWOLDE - Vanmiddag deed een 44-jarige man uit deze plaats aangifte van diefstal van een koopmansportefeuille en een klein caravankluisje met een totale inhoud van ongeveer een paar duizend gulden. Deze goederen zijn ontvreemd uit de kantoorruimte van het bedrijf aan de Nijverheidsweg in Zuidwolde. Het feit is waarschijnlijk gisteren overdag gepleegd. De dader is vermoedelijk tijdens afwezigheid van het personeel ongemerkt naar binnen geslopen.

*
Diefstal van caravan

- NIEUW WEERDINGE - Vanmorgen werd aan het Weerdingerkanaal een caravan ontvreemd. De caravan stond achter een hek welke met een ketting was afgesloten. Om het hek binnen te komen werd het slotje doorgeknipt. De totale schade is nog niet bekend.

*
Inbraak in woning

- ASSEN - Vanmorgen werd ontdekt dat in een leegstaande woning aan de Nijlandstaat ingebroken was. Men was in deze woning bezig te verbouwen en aanwezige gereedschappen waaronder een boormachine, 2 flexen een cirkelzaag, schaafmachine en een hoge drukreiniger werden gestolen. De daders waren binnengekomen door het uitnemen van een complete ruit. De totale schade is nog niet bekend.

*
Brand in schuurtje (vervolg 17-09-99)

- HOLLANDSCHEVELD - Uit het onderzoek naar de brand in het schuurtje aan de Gagelstraat is gebleken dat de kortsluiting ontstaan is in de bedrading van het schuurtje. Bij het testen van de elektrische fiets en de oplaadapparatuur is gebleken dat deze volledig in tact waren.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie