Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoetermeer op Huiz-en-Markt in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Op 8, 9 en 10 oktober

Zoetermeer op Huiz-en-Markt in Den Haag

Voor het eerst doet Zoetermeer mee aan het evenement Huiz-en-Markt. Dit evenement wordt op 8, 9 en 10 oktober gehouden in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Zoetermeer presenteert daar de jongste wijk Oosterheem.

Om nog gefundeerder tot een woningkeuze te komen is er een gezamenlijke stand ingericht met de andere Vinex-locaties van Haaglanden. Haaglanden staat zelf ook in een stand met een presentatie over 'Bereikbaarheid in Haaglanden'.

Busrit
Voor bezoekers van de stand die extra geïnteresseerd zijn zich te oriënteren, bestaat de mogelijkheid om gratis met een speciale bus van ConneXXion een rondrit te maken. Dit kan overigens alleen op 9 en
10 oktober. Tijdens de rit wordt een toelichting gegeven op de locaties die worden bezocht. In de stand vindt geen verkoop van woningen plaats. Dit gebeurt volgens de regels die in Zoetermeer gebruikelijk zijn. U vindt Zoetermeer in stand 21 tot en met 24.

Gemeente Zoetermeer oktober 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie