Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bereikbaarheid station Zoetermeer voor busreizigers beter

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Bereikbaarheid station Zoetermeer voor busreizigers verbeterd

Op de Zuidweg is bij het station Zoetermeer een nieuwe bushalte aangelegd. Voor busreizigers van en naar het station betekent deze nieuwe halte een aanzienlijke verbetering. Vanaf de busperrons loopt u nu via een trap zo de Mandelabrug in.

De behoorlijke loopafstanden naar de oude haltes op de Gandhisingel en aan de noordzijde van de Zuidweg behoren tot het verleden. Door de ligging van de nieuwe haltes, direct tegenover elkaar, is er ook een sociaal-veiliger situatie ontstaan. Het busperron wordt aangedaan door de lijnen 18, 19, 22, 23 51, 52, 121, 170 en 204.

Aantrekkelijker
Naast de aanwezige abri's verschijnen er binnenkort ook nog enkele bankjes. Voor het einde van het jaar zal er bovendien een display geplaatst worden, waarop de wachtende reiziger precies kan zien wanneer de bus aankomt.
Met de realisatie van deze nieuwe halte is het openbaar vervoer in Zoetermeer weer een stukje verbeterd en met name voor het woon-werkverkeer weer aantrekkelijker geworden.

Gemeente Zoetermeer oktober 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie