Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 8 Oktober

GEWONDEN BIJ AANRIJDINGEN

Bij een aanrijding op de kruising Hapseweg - Scheperstraat in Oeffelt is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een 52-jarige vrachtwagenchauffeur uit Sint Agatha op de kruising linksaf sloeg en daarbij de doorgang niet vrijliet voor een 20-jarige bromfietsbestuurster uit Sint Hubert. De vrouw botste met haar bromfiets tegen de voorkant van de vrachtauto. Zij raakte gewond en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Maasziekenhuis.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

De politie heeft donderdagavond op het asielzoekerscentrum aan de Kloosterstraat in Stevensbeek twee keer een 44-jarige bewoner aangehouden. De eerste keer werd de man verdacht van het feit eerder op de dag zijn echtgenote te hebben mishandeld. De mishandeling zou hebben plaats gevonden in de verblijfplaats van het echtpaar. De vrouw liep hierdoor licht letsel op in haar gezicht. Na verhoor en een proces-verbaal is de man later op de dag weer in vrijheid gesteld. Bovendien kreeg de man een verbod mee om tot vrijdagmorgen niet te mogen verschijnen op het centrum. Rond middernacht vertoonde de man zich weer op het centrum. De politie heeft de man toen aangezegd te vertrekken, hetgeen hij deed. Toen de man een uur later weer verscheen op het terrein van het asielzoekerscentrum is hij voor de tweede keer aangehouden, ditmaal voor huisvredebreuk

BOOTJE WEG

In een water aan Op den Berg in Maashees is tussen maandag en donderdagavond een groen vissersbiitje gestolen. Het bootje was door de eigenaar op een aanlegplaats aan een stalen paal op slot gelegd. Schade f.750,--.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD

De politie heeft vanmorgen op een zolder in een woning aan de Raamdijk in Grave een hennepkwekerij ontmanteld. De 280 hennepplanten zijn inbeslaggenomen en worden vernietigd, evenals de bijbehorende apparatuur zoals assimilatielampen, bevloeiïngsinstallatie en ventilatoren. De 27-jarige bewoner van de woning en tevens eigenaar van de kwekerij is aangehouden en wordt momenteel verhoord. De politie was in de woning van de man om hem over een andere zaak te spreken en trof de kwekerij bij toeval aan.

KRATTEN WEG

Afgelopen nacht is ingebroken in een schuur aan de Maasstraat in Grave. De daders gingen er vandoor met een boormachine, een handcirkelzaag, een nieuwe jongensfiets en tien kratten met lege frisdrankflessen. Schade ongeveer f.1.000,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie