Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 8 Oktober

INBRAAK WONING BERLICUM

Bij een inbraak in een woning aan de Westakkers te Berlicum op 7 oktober 1999 in de loop van de middag zijn een televisie en boormachine weggenomen. Waarde onbekend. De daders kwamen binnen via een openstaand raam.

AANTREFFEN ONTVREEMDE AUTO BOXTEL

Op de Hof ter Aa te Boxtel is op 7 oktober 1999 een Opel Kadett aangetroffen, die kort daarvoor in Den Bosch ontvreemd bleek.

DEFECTE VERLICHTING VUGHT

Bij een verlichtingscontrole op de N65 onder Vught zijn op 7 oktober 1999 8 bestuurders bekeurd terzake defecte of verblindende verlichting.

INBRAAK WONING SCHIJNDEL

Bij een inbraak in een woning aan de Neerlandstraat te Schijndel op 7 oktober 1999 in de loop van de avond zijn geld en sieraden weggenomen. De daders forceerden een deur.

INBRAAK AUTO BOXTEL

Bij een inbraak in drie geparkeerde auto's aan de Schijndelseweg te Boxtel op 7 oktober 1999 in de loop van de dag, zijn de autoradiocdspeler weggenomen, alsmede enkele cd's. De daders vernielden een portierraam van de auto's.

DIEFSTAL AUTO SINT OEDENRODE

Op de Heuvel te Sint Oedenrode is op 7 oktober 1999 in de loop van de avond een witte Opel Kadett, kenteken SJ-44-RV weggenomen. Waarde onbekend. Vanaf de Stompersstraat te Sint Oedenrode is eveneens getracht een Opel Kadett weg te nemen. Kennelijk zijn de daders hierbij gestoord.

INBRAAK WONING SINT MICHIELSGESTEL

Bij een inbraak in een woning aan de Rooistaartstraat te Sint Michielsgestel in de loop van de avond van 7 oktober 1999 zijn sieraden weggenomen. Waarde onbekend. De daders forceerden een raam.

SNELHEIDSCONTROLE VUGHT

Bij snelheidscontrole op de Vijverbosweg te Vught op 8 oktober 1999 zijn 43 bestuurders bekeurd. Max. 50 km. Hoogst gemeten snelheid 89 km.

DIEFSTAL AUTO VUGHT

Vanaf een parkeerplaats aan de Bosscheweg te Vught is in de nacht van 7 op 8 oktober 1999 een rode Mercedes 250 TD, kenteken DP-FH-80 ontvreemd. Waarde f 125.000,--

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie