Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmiddag 8 oktober 1999
15:59 vrijdag 8 oktober 1999

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629

*

BARGER COMPASCUUM

Twee inwoners van Barger- en Emmer Compascuum zijn vrijdagmorgen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Ze waren betrokken bij een verkeersongeval op het Verlengde Oosterdiep in Barger Compascuum. Het ongeval gebeurde toen een 72 jarige automobilist vanuit een uitrit het Verlengde Oosterdiep opreed. Hij zag daarbij de van rechts komende auto van een 33 jarige man uit Emmer Compascuum over het hoofd. Beide gewonden mochten na onderzoek het ziekenhuis verlaten.

*
ZUIDLAREN

De 64 jarige inwoner van Zuidlaren die zaterdagavond 18 september moest toezien hoe twee jongens zijn vrijwel nieuwe Mitsubishi space wagon stalen kreeg onlangs een acceptgiro thuis waaruit bleek dat er met zijn auto op zondagavond 19 september, een dag na de diefstal , te hard was gereden op het Hoendiep in Groningen. Bekeken wordt of de foto van de snelheidsovertreding wellicht kan leiden tot herkenning van de inzittenden.
De politie heeft het proces-verbaal van de aangifte van de diefstal opgezonden naar de Centrale Verwerkings Eenheid in Groningen om de aangever te vrijwaren van de boete.

*
HOOGEVEEN

Een 24 jarige bedrijfsleider van een schoenenzaak aan de Hoofdstraat in Hoogeveen heeft vrijdagmorgen aangifte gedaan van de diefstal van een paar Van Bommels van 350 gulden. Volgens de aangever moet de dief een sluwe jongen zijn want de linkerschoen stond in de etalage terwijl de rechterschoen elders in de winkel stond.

*
SCHOONOORD

Twee buren uit de Legerstraat in Schoonoord ontdekten vrijdagmorgen dat van hun beider autos de benzinetank met vermoedelijk een priem was lekgestoken waarna vervolgens de benzine was opgevangen en gestolen. De buren zitten elk met een schade van rond 1000 gulden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie