Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Demonstratie voor Witte Huis geveild via veiling.com

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht 8 oktober 1999

DEMONSTRATIE WITTE HUISGEVEILD VIA VEILING.COM

Gebruikers van Veiling.com kunnen hun mededeling aan de hele Westerse wereld verkondigen vanuit hun luie stoel! Voor de 5 gelukkige winnaars van dit nieuwste kavel op Nederlands' grootste Internetveiling wordt pontificaal voor het Witte Huis in Washington D.C. geprotesteerd!

Bill Clinton weet niet wat hij ziet als hij de gordijnen openschuift. Winnaars van deze veiling mogen een bericht formuleren. De medewerkers van WhiteHouseProtests.com schilderen deze boodschap op een (papieren) spandoek van zeer hoge kwaliteit. Vervolgens begeven zij zich naar het Witte Huis en houden daar het spandoek op. Als bewijs en als aandenken wordt na afloop het spandoek en een foto per post naar de opdrachtgevers toegezonden!

Winnende bieders kunnen de ruimte op het spandoek uiteraard gebruiken om hun (politieke) mening te verkondigen, maar ook om hun geliefde een huwelijksaanzoek te doen, of ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum.

Vanzelfsprekend gelden voor deze teksten algemene fatsoensnormen. Levering volgens voorwaarden van WhiteHouseProtests. Openingsbod is 1 gulden.

Voor de redactie:
Voor meer informatie over deze veiling: Marc D. de Hond van Veiling.com (020-5869600 of 06-50606992)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie