Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur personeel en organisatie bij VWS

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van VWS

Nieuwe directeur personeel en organisatie bij vws

Vrijdag 8 oktober 1999, persbericht nummer 99

Drs. D. (Dienke) Dekker-Mulder (51) wordt per 1 december 1999 de nieuwe directeur van de directie Personeel en Organisatie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Mevrouw Dekker is vanaf 1998 plaatsvervangend directeur van de directie Personeel en Organisatie bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Zij is daar tevens hoofd van de afdeling Beleidsontwikkeling en Implementatie. Ze heeft in de loop van haar carrière veel ervaring opgedaan met betrekking tot personeelsbeleid. Tussen 1991 en 1997 werkte ze als hoofd Personeel en Organisatie bij respectievelijk de gemeente Huizen en de provincie Flevoland. Daarvoor was mevrouw Dekker beleidsmedewerker bij de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op de afdeling Arbeidsmarktbeleid en bij Sociale Zaken en Werkgelegenheid bij de directie Arbeidsverhoudingen. Zij studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

De huidige directeur Personeel en Organisatie, T. de Caluwé, blijft voorlopig als adviseur Personeel en Organisatie in dienst van VWS.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie