Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersvacatures Cuijk en Deurne

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Burgemeestersvacatures Cuijk en Deurne

8 oktober 1999
Cuijk
In de gemeente Cuijk (ongeveer 23.609 inwoners, provincie Noord-Brabant) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd.
De vacature ontstaat op 1 februari 2000 wegens pensionering van de huidige burgemeester, de heer H.J. Hendriksen.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Cuijk dienen voor 29 oktober 1999 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in Noord-Brabant. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen. Deurne
In de gemeente Deurne (ongeveer 31.892 inwoners, provincie Noord-Brabant) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd.
De vacature ontstaat op 1 februari 1999 wegens vervroegde pensionering van de huidige burgemeester, de heer drs. J.W. Smeets.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Deurne dienen voor 29 oktober 1999 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in Noord-Brabant. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen. Voor deze vacatures geldt dat aan sollicitaties van burgemeesters van op te heffen gemeenten en van oud-burgemeesters van opgeheven gemeenten in het bijzonder aandacht wordt besteed. Vanwege de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het ambt van burgemeester gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie