Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Océ engineering printers toegankelijk vanuit AutoCAD2000

Datum nieuwsfeit: 08-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Océ engineering printers toegankelijk vanuit AutoCAD2000 van:Persdienst
datum:8/10/99 3:45:00 PM

De volledige lijn van Océ grootformaat printers wordt in de laatste AutoCAD2000 ondersteund door de speciale drivers die standaard in de software meegeleverd worden. Dit betekent dat AutoCAD2000 gebruikers direct toegang hebben tot alle geavanceerde mogelijkheden van deze printers - zoals media- en formaatselectie, dubbelzijdig printen, vouwen, snijden, ponzen, stapelen en keuze van uitvoer - vanuit de AutoCAD2000 applicatie, terwijl zij hun printopdrachten aanmaken.

Integratie van de Océ printerdrivers in AutoCAD2000 maakt het gebruik van aparte Windows drivers overbodig. De geïntegreerde drivers maken een veel eenvoudigere installatie en configuratie mogelijk. Dit kan gedaan worden zonder dat de AutoCAD applicatie opgestart hoeft te worden. Dit bespaart vooral veel tijd als het om de update van meerdere werkplekken in het netwerk gaat. Daarnaast kunnen driver configuratiebestanden gedownload worden over het netwerk, zodat het gemakkelijk wordt om dezelfde configuratie met meerdere gebruikers te delen. Veranderingen in de printerconfiguratie kunnen eveneens snel en gemakkelijk geïmplementeerd worden, zonder dat de printerdriver opnieuw moet worden geïnstalleerd.

Dankzij het nieuwe AutoCAD2000 HDI driverformaat wordt een betere WYSIWYG preview-functie verkregen dan in de voorgaande generatie ADI drivers. Zaken als printgebied, marges en papieroriëntatie worden bijvoorbeeld exact weergegeven in de print preview. Dit helpt gebruikers om hun printoutput te optimaliseren en tijd- en mediaverspilling te minimaliseren. Geïntegreerde ondersteuning in AutoCAD2000 wordt geboden voor alle grootformaat printers, zoals de Océ 4900, 5120, 5200, 9400, 9600, 9700 en 9800.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie