Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare verkoop van gevonden voorwerpen in Gent

Datum nieuwsfeit: 09-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Gent

Openbare verkoop van gevonden voorwerpen : nieuwe datum

De geplande openbare verkoop van gevonden voorwerpen op 4 september is uitgesteld tot zaterdag 9 oktober. Vanaf 14 uur zal gerechtsdeurwaarder Guy Geldof op verzoek van de Stad Gent een openbare verkoop houden van gevonden voorwerpen, zoals fietsen, juwelen, portemonnees, kleding, bromfietsen en gsm's. De verkoping heeft plaats in de verkoopzaal van de gerechtsdeurwaarders, Gentbruggestraat 206-208, 9040 Sint-Amandsberg, en gebeurt onder de gewone voorwaarden en met contante betaling.

Vóór de openbare verkoop mag niemand de gevonden voorwerpen bezichtigen, behalve personen van wie de fiets of bromfiets gestolen is vóór 1 maart 1999: zij mogen op vrijdag 8 oktober tussen 14 en 20 uur een kijkje nemen in de verkoopzaal om na te gaan of ze er eventueel hun eigendom kunnen terugvinden.

De bezichtiging is wel alleen toegelaten voor personen die de diefstal van hun fiets of bromfiets vooraf aangegeven hebben bij de politie of rijkswacht en die een formulier meebrengen met een beschrijving van hun gestolen tweewieler. Zo'n formulier is te verkrijgen in alle politiekantoren van de Stad Gent.

Informatie

Departement Politie
Technische Steundienst
Gevonden en Verloren Voorwerpen
tel. (09)266 69 14 -fax (09)266 69 00
e-mail (tsd.politie@gent.be)

Last modified on: 20/08/99 - Copyright © 1999 STAD GENT.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie