Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Landelijke politiedag

Datum nieuwsfeit: 09-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

NPI, plaats: Den Haag 10/07/99

Landelijke politiedag op zaterdag 9 oktober/

De Nederlandse politie organiseert op zaterdag 9 oktober de eerste Landelijke politiedag. Het centrale thema van het evenement is 'jeugdzorg'. Maar ook andere aspecten van het politiewerk komen aan de orde. Wat er komende zaterdag precies op het programma staat verschilt per regio.
In veel regio's wordt voorlichting gegeven over jeugdzorgprojecten. Meestal gebeurt dat in samenwerking met andere betrokken instanties zoals de HALT-bureaus en de jeugdzorginstellingen. Diverse politiebureaus houden open huis. Ook worden demonstraties gegeven door bijvoorbeeld de technische recherche en de hondenbrigade. Verder zijn op verschillende plaatsen politievoertuigen te bezichtigen. In sommige regio's kan de jeugd deelnemen aan allerlei sport- en spelactiviteiten.

De regiokorpsen Drenthe, Gelderland-Zuid, Groningen en Utrecht hebben hun programma op Internet geplaatst. Woont u in een andere regio, raadpleeg dan de lokale media of informeer bij de politie in uw woonplaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie