Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amerikaanse hiphop acts in Arnhem

Datum nieuwsfeit: 10-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Goudvishal Arnhem

Zondag 10 oktober
SURESHOT CONCERT
SOULS OF MISCHIEF (usa) + SWOLLEN MEMBERS (usa) + DJ HYPE (ger) +PHAT POODLE
Genre: hip hop
Entree:fl 17,50
Open: 20.00
Let op: show starts: 21.30

Het betreft vanavond een ingelast concert omdat dit een aanbieding was die we echt niet aan onze neus voorbij kunnen laten gaan: twee Amerikaanse hiphop acts van absolute topklasse! En dan ook nog voor beiden de eerste Europese show en het ENIGE concert in Nederland.

Omdat het allemaal wat snel geregeld moest worden heb ik niet veel info maar de SOULS OF MISCHIEF zijn een crew die deel uitmaakt van de beroemde HIEROGLYPHIC posse; ze komen uit Oakland , California en maken zeer relaxte hiphop.

Over de SWOLLEN MEMBERS is iedereen in de hiphop scene zeer opgetogen, deze kerels, afkomstig uit Los Angeles, zijn een ware hype aan het worden.

En dat brengt ons weer bij DJ HYPE uit Duitsland die zich dit jaar ITF CHAMPION mag noemen. ITF zijn scratch en mix kampioenschappen die toonaangevend zijn en bekend staan om de hoge kwaliteit! PHAT POODLE is een local rapper die altijd een graag geziene gast is in de Goudvishal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie