Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Focus Magazine oktober 1999

Datum nieuwsfeit: 10-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Focus OKTOBER 1999

* THE DIGITAL EXPERIENCE is de grootste online fotowedstrijd van de Benelux, georganiseerd door Focus, Sony, Hewlett-Packard en Boomerang Freecards. Klik nu op www.tde.nl en doe mee!

* Bij Focus Publishing verschijnt deze maand de MONOGRAFIE van EVA BESNYÖ. In Focus een voorpublicatie van de tekst van Willem Diepraam. Volgende maand verschijnt een uitgebreid interview met de vrouw die grote invloed heeft gehad op generaties fotografen.

* In het Navajo reservaat in Arizona worden regelmatig rodeo's georganiseerd. Tijdens deze folkloristische shows dragen de indianen cowboyhoeden, laarzen met sporen en strakke Wranglers. Indianen worden hier cowboys. De Amerikaanse fotojournaliste Jan Sonnenmair reisde er meermalen heen en maakte een KLEURRIJKE REPORTAGE over deze INDIAANSE RODEO'S.

* Het complete OVERZICHT VAN SPIEGELREFLEXCAMERA'S voor de serieuze vrijetijdsfotograaf. In het eerste deel komen 5 basismodellen aan bod.

* DIGITAAL SUPPLEMENT: een MULTITEST van 3 MEGAPIXELCAMERA'S, de Fujifilm MX-2900, Kodak DC280 en de Ricoh RDC-5000.

* Verder: WIN EEN CURSUS FOTOGRAFIE OP CD-ROM, Spectrum van de fotografie getiteld.

En nog veel meer!

Focus
M.J. Kosterstraat 4
1017 VX Amsterdam
Tel: 020-626.43.53
Fax: 020-623.60.49
E-mail: Focus


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie