Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groningen tevreden over bezoek politiedag

Datum nieuwsfeit: 11-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 10/11/99

Groningen tevreden over bezoek politiedag/
Maandagmiddag 11 oktober 1999

Ruim drieduizend bezoekers

Het regiokorps Groningen is bijzonder tevreden over de landelijke politiedag van afgelopen zaterdag. Ondanks het slechte weer kwamen ruim 3200 bezoekers naar het Kardingeplein. Daar konden ze diverse stands van de politie, justitie en enkele hulpverlenings organisaties bezoeken. Vooral de stands van justitie in de buurt, de wapens en verdovende middelen stonden in de belangstelling. Op het buitenterrein kon een bromfiets parcours worden gereden en werden bromfietsen op hun vermogen getest. Ook hier was de belangstelling groot. Na het bezoeken van een stand kreeg de jeugd op en tevoren gekregen stempelkaart een stempel. Vanaf 14.00 uur kon men met een volle stempelkaart gratis zwemmen in het zwembad. Ook hier bleek de belangstelling groot. Ruim 1600 stempelkaarten werden ingeleverd voor een gratis bad. Het ongestraft inleveren van steek- en slagwapens bleek minder succesvol. Er werden op de open dag geen wapens ingeleverd. Aan het einde van de middag werd de eerste landelijke politiedag in Groningen onder een

ruime belangstelling afgesloten met een geweldig optreden van de band 'Is ook schitterend'. De busonderneming Arriva zorgde voor gratis vervoer van en naar het politieterrein.

Voor nadere informatie afdeling voorlichting tel. 050-5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie