Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitslag zonnebloemwedstrijd Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 11-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Uitslag zonnebloemwedstrijd

Het Stadsnatuurplan wil de interesse voor de natuur vergroten en meer en betere natuur realiseren. Natuur- en milieueducatie heeft hierop ingespeeld met het jaarthema 'spelen in de natuur'. Een van de activiteiten van de wijktuinen was de wedstrijd: 'Wie teelt de grootste zonnebloem'. Inmiddels zijn de prijswinnaars van de wedstrijd bekend.

Tijdens de manifestatie De natuurvriendelijke tuin in april jl. hebben alle bezoekers een zakje zonnebloemzaad gekregen. Veel bewoners, jong en oud, hebben de zonnebloempitten in de grond gestopt en voor
1 oktober laten weten wat de uiteindelijke hoogte is geworden. De allerhoogste zonnebloemen waren van Luca Gutlich en de heer Leung, met allebei een hoogte van ruim vier meter. Op een tweede plaats is de zonnebloem van de familie Wiersma gekomen en op de derde plaats die van de familie Switzar. Alle prijswinnaars ontvangen een boekenpakket.

Gemeente © Zoetermeer oktober 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie