Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede fase reconstructie traverse N224 Renswoude

Datum nieuwsfeit: 11-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Utrecht

Persbericht
27 september 1999

Oude Holleweg en Barneveldsestraat tijdelijk afgesloten voor snelverkeer
TWEEDE FASE RECONSTRUCTIE TRAVERSE RENSWOUDE VAN START

Op 11 oktober 1999 start de provincie Utrecht met de tweede fase van de reconstructie traverse Renswoude. De tweede fase bestaat uit de aanleg van een rotonde op de kruising van de N224 met de Oude Holleweg en de Barneveldsestraat. Voorafgaand aan het aanleggen van de rotonde worden de verkeersregelinstallatie en de oude verhardingen verwijderd. De rotonde is naar verwachting half december gereed.

Hinder voor het verkeer
Tijdens de werkzaamheden is het voor snelverkeer niet mogelijk om vanuit de Oude Holleweg en de Barneveldsestraat de provinciale weg N224 op te rijden en vice versa. Deze wegen zijn ter plaatsen van de rotonde afgesloten voor doorgaand snelverkeer. De wegen zijn niet afgesloten voor fietsers en bromfietsers. Op de provinciale weg is ter plaatse van de aan te leggen rotonde slechts één rijstrook beschikbaar.Het verkeer wordt met een tijdelijke verkeersregelinstallatie beurtelings langs het werk geleid.

Nieuw monument voor gevallenen
Door de aanleg van de rotonde kan het monument voor de gevallenen niet op de huidige locatie blijven staan. In overleg met de nabestaanden is ervoor gekozen om een nieuw monument te bouwen op het middeneiland van de rotonde.

Eerste fase bijna klaar
De eerste fase van de reconstructie, die bestaat uit de aanleg van een rotonde op de kruising van de provinciale weg N224 met de Veenweg en de Emminkhuizerlaan is naar verwachting eind oktober afgerond. Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer A.A. van der Kamp, van de provincie Utrecht, tel. 030 258 3326.
(Voor informatie: Astrid Schoon, (actueel@prvutr.nl) 030 - 258 37 13 )

Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie