Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking MAPICS en Trilogy in front-to-back office

Datum nieuwsfeit: 11-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Samenwerking MAPICS en Trilogy:
MAPICS komt met geïntegreerde front-to-back office oplossing

Eindhoven, 11 oktober 1999 - MAPICS, Inc. (Nasdaq: MAPX), leverancier van Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen voor productiebedrijven, en Trilogy Software, Inc, één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van e-commerce-, sales- en marketing applicaties, zijn een strategische samenwerking aangegaan. MAPICS gaat op basis van Trilogy’s Selling Chain suite binnenkort MAPICS front office op markt brengen, een krachtig suite van Internet-gebaseerde configuratie-, quote generation- en orderprocessing-tools, volledig geïntegreerd in MAPICS XA ERP-suite. Deze volledige integratie van MAPICS front en back office, biedt klanten de mogelijkheid sterke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie