Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe titels reisgidsen Actief en Anders

Datum nieuwsfeit: 12-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT 12 MEI 1999

Drie nieuwe titels reisgidsen Actief en Anders
De cover van de nieuwe actief-gids Zuid-Noorwegen

In de serie 'Actief & Anders' reisgidsen van de ANWB zijn drie nieuwe titels verschenen: 'Languedoc-Roussillon', 'Tirol/Vorarlberg' en 'Zuid-Noorwegen'.

Sinds de introductie van deze reisgidsen in 1996, met 12 gidsen voor Europese vakantiestreken, is het aantal titels sterk toegenomen. De reeks bestaat nu uit 38 titels.

Naast de nieuwe titels zijn in de 'Actief & Anders' serie zeven herziene uitgaven verschenen: Ardèche, Bretagne, Dordogne, Franse Alpen, Normandië, Denemarken, Tsjechië en Wallis.

De ANWB 'Actief & Anders' reisgidsen zijn bij uitstek geschikt voor vakantiegangers die tijdens hun vakantie actief willen ontspannen. De gids bevat naast autoroutes ook talrijke wandel- en fietstochten en soms zelfs kanotochten voor het hele gezin.

Streekthema
Veel routes hebben een streekthema, waardoor de verkenningstocht extra interessant wordt. Het zakformaat en de handige gegevens achterin zorgen ervoor dat de reisgids een vaste vakantiegenoot wordt.

De boekjes hebben een standaard indeling: na een korte introductie van het gebied worden mogelijkheden gegeven om het gebied vanuit Nederland te bereiken. Hierbij kan een keuze gemaakt worden uit twee toeristische routes en één snelle route.

Onderdelen
In het hoofdstuk 'Onderweg' wordt een beschrijving gegeven van de bezienswaardigheden van de streek. De hoofdstukken 'Dagtochten' en 'Activiteiten' geven suggesties om de streek wandelend of per fiets te verkennen en tevens besteden zij aandacht aan andere activiteiten die in het gebied ondernomen kunnen worden. Een 'ABC' met handige adressen en gegevens sluit de gids af.

De 'Actief & Anders' reisgidsen zijn verkrijgbaar bij alle ANWB-verkooppunten, boekhandels en warenhuizen. De ANWB-ledenprijs bedraagt fl 18,95 per stuk en in de boekhandel kosten ze fl 19,95 per stuk. Voor de gidsen van Denemarken en Tsjechië geldt een afwijkende prijs: ANWB-ledenprijs fl 19,95 en in de boekhandel 21,95.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie