Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste exemplaar onderwijskrant Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 12-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 8 oktober 1999

... Eerste exemplaar gemeentelijke onderwijskrant

De heer W. Hendricks, hoofd van de sector Onderwijs en Educatie van de gemeente Haarlemmermeer overhandigt op dinsdag 12 oktober om 10.00 uur het eerste exemplaar van 'SCHOOLLOKAAL', de gemeentelijke onderwijskrant aan de heer J. Bal, directeur van de rooms-katholieke basisschool 'Klimop' in Hoofddorp.

'SCHOOLLOKAAL' is een informatieve krant die de communicatie tussen gemeente en het onderwijsveld in Haarlemmermeer moet vergroten. Hij verschijnt viermaal per jaar. De krant wordt gevuld door de gemeente en het onderwijsveld met artikelen over ontwikkelingen op het gebied van Haarlemmermeers onderwijs. Daarnaast is er ook plaats voor interviews, columns en kruiswoordpuzzels. Voor de redactie:
De overhandiging van het eerste exemplaar van 'SCHOOLLOKAAL' vindt plaats om 10.00 uur in de R.K. Basisschool 'Klimop' aan de Burgemeester Pabstlaan 3-5 in Hoofddorp
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: W.H. de Graaf; 023-5676239

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie