Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telecombedrijven leveren e-services met Oracle Portal-to-Go

Datum nieuwsfeit: 12-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Telecombedrijven leveren draadloze content en e-services met Oracle Portal-to-Go

Genève, Telecom 99/De Meern, 12 oktober 1999 - Gelijktijdig met de aankondiging van Oracles nieuwe oplossing Oracle Portal-to-Go voor het beheren, personaliseren en aanleveren van Internet content en e-services op draadloze apparatuur, heeft een aantal van 's werelds meest innovatieve aanbieders van mobiele telecommunicatiediensten aangegeven het nieuwe product in gebruik te nemen. Met Oracle Portal-to-Go kunnen de aanbieders snel en eenvoudig vrijwel elke vorm van Internet content of transacties via het Internet afleveren bij hun draadloze abonnees. Hierbij valt te denken aan uiteenlopende zaken zoals kaarten en routebeschrijvingen, CNN-nieuws, beurskoersen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie