Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 12-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 12 Oktober

DRONKEN MAN SLAAT POLITIEMAN

De politie heeft dinsdagmorgen om 11.30 uur een 36 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden wegens mishandeling, openbare dronkenschap en belediging. Passanten gaven bij de politie door dat er een dronken man in de berm van de Grippensteinschestraat in Velp lag. Ter plaatse trof de politie inderdaad een man die behoorlijk gedronken had. De man reageerde erg agressief op de komst van de politie en begon direct te schelden en dreigen. Toen de agenten hem aan wilde houden verzette hij zich hevig waarbij een politieman rake klappen opliep. De betrokken politieman raakte gewond aan zijn hoofd. De man is voor verhoor ingesloten.

POGING DIEFSTAL AUTO

Een getuige zag dinsdagmorgen rond 05.20 uur dat een onbekend persoon op de Klaver in Cuijk de auto van een buurtgenoot startte en daarmee weg wilde rijden. Hij kon dit voorkomen door de man aan te roepen die daarop uit de auto kwam en verdween. De getuige is nog achter de verdachte aangegaan maar verloor hem uit het oog. De eigenaar van de auto mist zijn geluidsinstallatie.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmorgen aan de Mergen in Mill twee hennepkwekerijen aangetroffen. Twee bewoners, een 42 jarige man en een 46 jarige vrouw zijn aangehouden. In twee schuren/bergruimtes zijn ruim 580 planten aangetroffen die inbeslaggenomen zijn. De bijbehorende attributen zoals bakken en assimilatielampen zijn eveneens inbeslaggnomen. De politie was in de woningen om de bewoners over een andere zaak te spreken en trof de kwekerijen bij toeval aan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie