Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 12-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten dinsdagmorgen
10:25 dinsdag 12 oktober 1999

Dirk Neef, 0522 - 27 4112

Bromfietser lichtgewond

ROLDE. Bij een aanrijding op de Asserstraat in Rolde tussen een taxi en een bromfiets, raakte maandagmiddag de 17 jr. bromfietsbestuurster uit Gieten lichtgewond. De taxibestuurster, een 28 jr. vrouw uit Stedum, sloeg rechtsaf en liet daarbij de doorgang niet vrij voor de bromfietsbestuurster die over het fietspad langs de weg in dezelfde richting reed. Met lichte verwondingen werd de bromfietsbestuurster per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

*
Motorrijder gewond

EMMEN. Een 36 jr. motoragent van de wijkeenheid Emmen centrum raakte maandagmiddag gewond bij een verkeersongeval op de kruising van de Ermerweg met de Nieuw Amsterdamsestraat in Emmen. De agent reed op zijn dienstmotor in de richting Emmen. Op de kruising liet een linksafslaande auto, bestuurd door een 53 jr. vrouw uit Emmen, de doorgang niet vrij voor de haar tegemoetkomende motor. Een frontale aanrijding was het gevolg. De motorrijder raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis van Emmen. De vrouw verklaarde dat ze, mogelijk door de laagstaande zon, de motorrijder niet had gezien.

*
Fietser gewond door val in sloot

ZANDPOL. Een 33 jr. man uit Nieuw-Amsterdam raakte maandagavond gewond doordat hij met zijn fiets in een droogstaande sloot langs het Stieltjeskanaal in Zandpol reed. De man fietste met nog twee fietsers over het fietspad langs deze weg. In een bocht reed de man rechtdoor en kwam terecht in de sloot. Met verwondingen aan rug, nek en een arm werd hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

*
Auto gestolen

DE GROEVE. Aan de Semsweg in De Groeve werd in de nacht van maandag op dinsdag een personenauto van gestolen.

*
Inbrekers slaan toe in Gieten

GIETEN. Maandag tussen 11.00 en 24.00 uur werd er ingebroken in twee woningen aan de Bonnen en de Brummelkamp in Gieten. Bij beide woningen kwam men binnen door een raam open te breken. Vanmorgen was nog niet bekend wat er werd meegenomen.

*
Schennispleger

ZUIDLAREN. Een nog onbekende ongeveer 50 jr. man toonde maandagmiddag op het parkeerterrein van de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren, zijn geslachtsdeel aan een paar meisjes die daar aan het spelen waren. Volgens de meisjes had de man grijs haar en droeg hij een groene of blauwe trui en een spijkerbroek.

*
Autobrand

HAVELTE. Door onbekende oorzaak vloog maandagavond op de Van Helomaweg in Havelte, de auto van een echtpaar uit Vledderveen in brand. Onder het rijden zag de bestuurder plotseling rook onder de motorkap vandaan komen. De brandweer van Havelte bluste de brand. De auto brandde aan de voorzijde helemaal uit.

*
Brandje op boot

MEPPEL. In de machinekamer van een boot op een werf aan de Steenwijkerstraatweg in Meppel, ontstond maandagmiddag brand. In een ruim naast de machinekamer was men bezig met laswerkzaamheden. Mogelijk dat hierdoor afval wat in de machinekamer lag, in brand is gevlogen. Dit veroorzaakte een hevige rookontwikkeling. De brandweer van Meppel bluste de brand waarbij zij het nodige sluip- en kruipwerk in het binnenste van de boot moesten verrichten.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie