Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond over Grote Stedenbeleid in Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 13-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

6 oktober 1999

Informatie-avond over Grote Stedenbeleid

Amersfoort is aangewezen tot gemeente in het kader van het Grote Stedenbeleid (GSB). Wat daarvan de gevolgen zijn voor de wijk Kruiskamp/Koppel, wordt toegelicht tijdens een informatieavond op 13 oktober. De avond vindt plaats in de Drietand aan het Neptunusplein.

Bij de toekenning van de GSB-status is gekeken naar inkomens, uitkeringen, minderheden, geregistreerde misdrijven, centrumfunctie en wijkscore. Op basis van het laatste heeft de gemeente besloten Kruiskamp/koppel aan te wijzen als GSB-wijk. In het kader daarvan wordt een speciaal plan gemaakt voor de wijk. Organisaties en instellingen die in de Kruiskamp/koppel gevestigd zijn of deze wijken als werkgebied hebben, zijn uitgenodigd voor de informatieavond en de werkgroepen. Belangstellende wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om de informatieavond bij te wonen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie